PartnereinkVáltozást bejelentő ügyvéd partnereinkDr. Adámi Csaba
Sipos Alexandra Ildikó
dr Anda Péter
Antal József
dr. Aszódi Ilona
dr Atalay Borbála
Bálint István
Balogh Béla
Balogh Zsolt Lászlóné
Bánfiné Matos Adél
Dr. Barbalics István
dr. Barta Sándor
Dr Bátki Pál dr Pál
Dr Bíró Ferenc
dr. Bodor Péter
Dr. Bódor Sarolta
Dr. Borbély Györgyné
Borsos Ilona
Dr. Borsos Gellért
dr. Bottlik Gyula
Dr Brusznyiczky János
Bulejsza Alexandra
Dr. Busa Klára
Dr. Busa Klára
dr Buza János
Dr. Csere Sylvia Szonja
Dr. Csetneki Attila
Dr. Csoba Sándor
Csörgő Józsefné
dr. Csurgay András ZsoltTámogató partnerünk


Budapesti Ügyvédi Kamara

A Budapesti Ügyvédi Kamara szakmai és érdekképviseleti céljainak megvalósítására egyetértési és támogatási nyilatkozatával támogatandónak tartja a változásbjelentő.hu elektronikus ügyintézési rendszerének koncepcióját és működési elvét, amelynek alapvető célja és eredménye az ügyvédi munka minőségének és hatékonyságának növelése, a jogügyletek biztonságának előmozdítása, az egységes jogalkalmazás elősegítése és az ügyfelek adminisztratív terheinek csökkentése.Ingatlanközvetítő partnereink

PRÉMIUM Önkéntes Egészség- és Önsegélyező Pénztár


Smart IngatlanNetrisk
Finanszírozó partnerünk


Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt.

A Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. a Magyar Állam 100%-os tulajdonában álló gazdasági társaság, melyet az Európai Unió forrásaiból finanszírozott regionális operatív programok kockázati tőkeprogramjának megvalósítására az Új Széchenyi Terv részeként hoztak létre 2011-ben.
Küldetésük a magyar tulajdonú kis- és középvállalkozások növekedési pályára állítása, megalapozott üzleti terveik véghezvitelének hazai kezdeményezésű európai uniós tőkeprogram keretében tőkejuttatással, illetve szakmai részvétellel történő támogatása.

A vállalkozásfejlesztést átmeneti idejű (átlagosan 5 éves időtartamra szóló) kockázati tőkebefektetés útján valósítják meg, abból a célból, hogy ez a tőke eszközbefektetés, infrastruktúrafejlesztés, munkaerőfelvétel, illetve szolgáltatások igénybevétele révén hasznosuljon a tőkét befogadó társaságokban. Tevékenységük során külön figyelmet szentelnek azon társaságoknak, amelyek működése innováción alapul és meghatározó befolyással bír valamely elmaradott régióban vagy hagyományosan hazai iparágban.